2019-2020 GÜZ DÖNEMİ SONU İTİBARI İLE AZAMİ SÜRESİ SONA EREN ve MEZUN OLACAK ÖĞRENCİLERİN DİKKATİNE!!!

05 Nisan 2019

BOLU ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİ (2019-2020 Lisansüstü Akademik Takvimi Uyarınca)

13 Aralık 2019

Güz dönemi sonu itibarı ile azami süresi sona eren öğrenciler (6. döneminde olan tezli yüksek lisans) için tez savunmasına girmek için başvuruların son günü (savunulmuş ve ciltlenmiş tezin 17 Şubat 2020 tarihine kadar teslim edilmesi koşulunu öğrencinin kabul etmesi halinde yönetmeliğe uygun olarak bu tarihte değişiklik yapılabilir)