100/2000 YÖK BURSLU GIDA MÜHENDİSLİĞİ (YENİLİKÇİ GIDA İŞLEME TEKNOLOJİLERİ VE GIDA BİYOTEKNOLOJİSİ SINAV SONUÇLARI

06 Eylül 2019

Bilim sınavı sonucunda başarılı olan adayların Kesin Kayıtlarını 09-11 Eylül 2019 tarihleri arasında mesai saatleri içerisinde aşağıda belirtilen belgeler ile birlikte Enstitü Öğrenci işlerine ŞAHSEN başvuru yapmaları ve öğrenci dosyasını doldurularak kesin kayıt işlemini yaptırmaları gerekmektedir.

Kesin kayıt Esnasında İstenilen Belgeler;

1. Lisans/tezli yüksek lisans diploması veya geçici mezuniyet belgesi asılı ve onaylı fotokopisi

2. Not döküm belgesi aslı (transkript)

3. ALES sonuç belgesi (belge üzerinde “Sonuç Belgesi Konturol Kodu” bulunmalıdır)

4. Yabancı Dil Sınav sonuç belgesi, (Tezli yüksek lisans programları için varsa, Doktora programları için zorunlu, (belge üzerinde “Sonuç Belgesi Konturol Kodu” bulunmalıdır))